2016 – ett sorgens år på Attigården


2016 – ett sorgens år på Attigården

Svarten med husse Hans Eriksson

Svarten med husse Hans Eriksson

Det blev inte alls som vi planerat 2016- utan livet tog en helt ny vändning.   Hans avled hastigt och oväntat den 12 april Jag blev ensam efter 50 år tillsammans – och 48 år som gifta. Med stöd av min fantastiska familj – Ewa och Fabian och Hans systrar, min bror och brorson – så går livet vidare. Jag klarade av min 70-års dag – och blev väldigt firad. Jag har ordnat upp bouppteckning, sålt traktor, ordnat med bilar och släpvagn, bytt fönster på Storåsen och jagat något mer än jag brukar. Fabian bor här hos mig – han har fått jobb på Östrand Hans har fått sitt sista vilorum i skogen på berget ovanför vårt hus. Allt enligt Hans önskan. Han är saknad – alla dagar. Och nu finns också Svarten där – hans aska är strödd på samma plats.