Lite nytt från Attigården ………….


IMG_1946

Vår bronsmedaljör i SM i styrkelyft – Ewa – stolt mor och Hans är säkert stolt också där han nu är.

Inga valpar blev det efter Trolla och Prisse. Planerar att para Trolla nästa löp som borde vara vid jultid. Jag vill ha en egen Attigårdens hanvalp – en Sudden.

En hanvalp efter Tascha från O-kullen kommer att finnas med i familjen – ska delas med Åsa i Skärplinge som väntat så länge på en Trollavalp. Valpen kommer att bo hos Åsa med familj.

Livet går vidare för oss – om än väldigt tungt och jobbigt. Jag saknar min livskamrat och förstår inte riktigt hur jag ska orka gå vidare. Men det måste jag – har hus att sköta om, jobb att göra, hundar att ta hand om, valpköpare att stötta och hjälpa, funktionsbeskrivningar inplanerade som ska göras mm. Och många vänner som stöttar mig och inte minst familjen – Ewa, Fabian, Nikke, Jonna, Åsa och Maggan.