Min födelsedag blev en upplevelse


Jag hade inte tänkt fira min födelsedag i coronatider. Men det ville sig något annat – min kära svägerska Åsa och min dotter Ewa hade ordnat en insamling till den ultimata Attigårdaren – kanske en valp eller en motorcykel! Jag fick kärt besök av min vän och tidigare kollega Roine Morin med son och en flaska champange, Västernorrlands Kennelklubb uppvaktade med godsaker, Sundsvalls brukshundklubb med bukett och en clematis, blommor från bästa Maria Forsberg m familj, blommor från flera vänner kom med bud. Grannarna kom med en orkide och present, min kompis Gunnar Björck med familj med present mm. Och inte minst fick jag ett bildspel som min dotter satt samman med händelser och foton och varma hälsningar från många vänner och valpköpare. Och inte minst kärt besök av Marie o Eivor från Perstorp. Marie fick se sin Elsa för första gången. Med sig hade dom en ståtlig ros från Eklaholm och diskhanddukar från samma ställe. Och Marie fick äntligen se valpen jag valt till henne – bulldozern i kullen. Så småningom ska jag länka in bildspelet – lite krångligt att få till bara.