Två månader har gått ………………..


Nu har två månader – en evighet – gått sedan Hans lämnade oss. Vi kämpar på – Ewa är otrolig – hon kommer hem, fixar och donar och hjälper mig. Fabian bor hos mig – han fick jobb hos Engbergs Entreprenad och kör traktor. Det innebär liv i huset minsann. Jag har fått vara ner till Poetry’s kennel och hämta en valp till Anna Backe. Och varit och kollat på Annika Östbergs Tascha barn. Där får Åsa från Skärplinge sin hane och likaså Mikael Bäckaräng (Hans kompis). Mer kan jag inte göra nu när Trolla inte hade några valpar. Svarten hänger med på sitt sätt – vattentrask och akupunktur gör att han är ganska vital fortfarande. Han är min tröstehund – passar noga på vilken sinnesstämning jag har och kommer så fort han hör en snyftning.

Storåsen har fått stå tillbaka – men bättring utlovas. Ett besök i Sunne hos Ulla och då även i Torsby ska det bli i juli. Och så tid för mig själv också. Det har gått för högtryck sedan Hans gick bort och jag har inte hunnit med mig själv riktigt. Tacksam för alla vänner som bryr sig och besöker mig och ringer.

Nu väntar TV-inspelning den 27 juni – vårt hem är också fädernehem till  en av dom hemvändande amerikanerna som SVT 1 har bjudit till Sverige. En otrolig historia som jag ska berätta efter inspelningen.